Type to search

DOMÁCE ŠOUBIZNIS

RYTMUSOVI DLŽÍ PENIAZE! RAPER MU POSLAL JASNÝ ODKAZ!

Raketový vzostup a strmhlavý pád na samé dno. Raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský sa niekoľko mesiacov po jeho boxerskom zápase právom obul do krachujúcej organizácie XFN, ktorá zápas zastrešovala. A to priamo do promotéra Petra Kareša.

Organizácia XFN prišla na česko-slovenskú MMA scénu raketovou rýchlosťou. Krátko po svojom vzniku v roku 2016 začali podpisovať zmluvy so známymi zápasníkmi z Čiech a Slovenska. Dotiahli k sebe napríklad Ľudovíta Kleina, Ivana Buchingera, Patrika Kincla či legendu českej MMA scény Karlosa Vémolu. 

 

(Zápas Rytmus s Marpom, z ktorého Marpo vyšiel ako víťaz)

 

XFN organizoval v decembri minulého roka v pražskej O2 aréne zápas medzi slovenským raperom Rytmusom a jeho českým súperom z brandže Marpom. Všetko vyzeralo byť v najlepšom poriadku, pokým na povrch nezačali vychádzať správy o tom, ako to v organizácii vlastne funguje.

O tom, že v organizácii nefunguje všetko s kostolným poriadkom sa začalo roprávať pred nedávnom. Neskôr to nevydržal najmä Rytmus a promotérom viackrát verejne naložil.

 

 

„Každý týždeň sa budem pripomínať tomuto Čechovi, kľudne aj 5 rokov a budeme spolu počítať, koľko týždňov dokáže byť arogantný,“ napísal Rytmus na sociálnej sieti, pridal fotku Petra Kareša, ktorému na hlavu dorobil potkany. Organizácia je totiž raperovi dlžná nemalé peniaze.

sk_SKSlovak
sk_SKSlovak